В Офтальмологічному центрі “Діоптрія” тепер доступні операції, що здійснюються офтальмолазером Navilas 577s (виробництва OD-OS, Німеччина), якi дозволяють лікувати найскладніші випадки ураження сітківки, тобто впливати на зони, що вимірюються десятими частинами міліметра! Рівень безпеки – теж найвищий у порівнянні з іншими існуючими системами!
       Головні переваги цього лазера для пацієнтів – новий, абсолютно особливий рівень швидкості і комфорту! Navilas – найбезболісніший із присутніх в Україні!
       Різні захворювання сітківки, у тому числі судинні патології успішно лікуються за допомогою лазерної коагуляції, тобто високотемпературного впливу лазерного променя, що викликає ефект “зварювання” білкових тканин! Внаслідок такої “спайки” порушення усуваються, проте завжди потрібно пам’ятати, що ефективність втручання дуже залежить від своєчасності звернення до фахівця!
       Лазерна коагуляція сітківки за допомогою Navilas 577s проводиться швидко, безболісно, встановлення спеціальних лінз на око, світлових відблисків та іншого дискомфорту для пацієнта! Ефект, як правило, миттєвий! Лікування може здійснюватися як контактно, так і безконтактно.
      Система також дозволяє створювати в цифровому вигляді “карти” майбутнього мікрохірургічного втручання, розробити його тактику, і потім – продемонструвати результат!
      Найвища точність роботи лазера досягається, в тому числі, за допомогою оснащення його системою ретинальної навігації. Лікар задає параметри, визначає “топографію” впливу, а функція трекінгу, тобто навігаційна система лазера, відстежує моргання і будь-які мікроскопічні рухи живої тканини!.
     Найтехнологічнішу медичну галузь – офтальмологію – вже неможливо уявити без лазерних систем. В Офтальмологічному центрі “Діоптрія” ви маєте можливість скористатися найсучаснішими досягненнями медичних технологій!